Ahh, viimeiset viikot Ruotsissa meneillään. Veikkaan, että 16.2. kun rantaudun Suomen maaperälle, on aika voittajafiilis.

Oli hirmuisen ihanaa herätä viime yönä puoli kolmen aikoihin siihen, että yläkerran naapuri imuroi. Okei, hyväksyisin, jos siltä olisi pudonnut vaikka lasi lattialle ja särkynyt, että imuroi sen pois alta. Ehkä niin kävikin, mutta viimeistään siitä naapurini sai inspiraation koko kämppänsä imurointiin. Suoritus kesti ainakin 15 minuuttia enkä onnistunut saamaan unta sinä aikana. Ihana naapuri <3

Linda Lampenius esiintyy Let's Dancessa eli ruotsalaisessa versiossa Tanssii tähtien kanssa -formaatista. Eilen tuli kolmas jakso ja edelleen se saa parinsa kanssa parhaat pisteet. Kyllä suomalainen osaa! :) Muuten täällä ei tapahdu mitään, sää on kauniin keväinen, puuttuu enää versot puista. Lämmintä on ja aurinkoistakin toisinaan, vähän tuulista, mutta kuitenkin miellyttävämpi ilma kuin Helsingissä (oli silloin kun lähdin). Ovat nostaneet oluen ja turkkilaisen jugurtin hintaa, joten siinä meni nekin hyvät puolet. Että ihan kiva palata kotiin, oli siellä sitten millainen talvi tahansa :)