Tänään oli logiikan välitentti, saatan saada jopa muutaman pisteen siitä. En aluksi meinannut edes mennä, mutta muutin sitten mieltäni kun sain lounastauolla vähän tukiopetusta :D Eipä se tentti nyt niin hyvin mennyt, mutta onneksi sen voi uusia varsinaisessa tentissä.

Oli kyllä tarkoitus syysloman aikana lukea, mutta jäi aika vähälle. Eikä siitä tunnu olevan kauheasti apua vaikka lukisinkin kun en kuitenkaan osaa tehdä tehtäviä :D Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni, nythän mulla on aikaa kun olen täällä ihan yksin. Aina kun on seuraa, toi koulu jotenkin unohtuu ;) Ja viime viikolla kun olin Suomessa, ei tarvinnut olla edes seuraa, aina oli kuitenkin jotain parempaa tekemistä. Yritän nyt pitää konetta enemmän kiinni ja kirjaa enemmän auki. Ensi viikon lauantaina on jo tentti.

Tulen Suomeen seuraavan kerran vasta jouluaatonaatonaatonaattona! Eli 21.12. Aika pelottavaa. Täytyy siis täältä hankkia kaikki lahjat. Itsenäisyyspäiväkin sujuu mukavasti luennolla istuessa, en ole vielä päättänyt lintsaanko vai istunko koulussa sinivalkoisissa vaatteissa Finlandia-hymniä ja Maamme-laulua hyräillen. Onneksi tänne tulee kohta Ari ja Ulriikkakin käväisemään. Muuten voisi olla aika tylsää.

Nyt alan toteuttaa hyvää ajatustani eli lukea logiikkaa! <3 Toivottakaa mulle onnea.