Luonnonmuseo oli varsin hieno, eikä maksanut kuin 40kr kun näytin viimevuotista lukiolaiskorttia :D Siellä oli vaikka kuinka paljon kaikkea, hieno "4,5 miljardia vuotta" -osasto jossa kerrottiin ensin maapallon synnystä ja sitten mentiin edemmäs siihen kun eläinlajeja syntyi ja sitten siellä oli vaikka miten isoja dinosauruksen luurankoja, monta. Pelästyin ekan kerran kun katoin ylös niin siellä oli valtava joutsenlisko kahlittuna kattoon! Oli siisti. Sitten siellä oli Ruotsin luonto -osasto jossa oli siis pohjoisen eläimiä ja muuta vastaavaa, oli hirviä, karhuja ja muita. Täytettyjä tosin. Ja oli kiviä ja lintuja ja hyönteisiä, ja sitten hieno Naturkabinet jossa oli isoissa lasikaapeissa kaiken maailman eläimiä, muun muassa kaksipäisiä vasikoita. Siellä on myös joku elokuvateatteri, ilmeisesti samanlainen kun Heurekan Verne-teatteri. Aion mennä toistekin.

Eilen ostin pullon folköliä kokeilumielessä. Siinä oli 3,5% alkoholia ja se oli ihan maukasta. Ostin myös pihvejä ja tein oikein hienon illallisen jonka söin kotoisasti asuntoni lattialla, koska mulla ei vielä ole pöytää. Mutta ihan hyvää se silti oli.

Oli suunnitelmissa mennä tänään käymään kuninkaanlinnassa, mutta kun se on auki vain 12-15 niin menen joskus toiste. Huomenna on taas koulua ja pitäis mennä Ikeaan koska rikoin yhden lautasen ja tarvin uuden. Se maksoi onneksi vaan 5kr. Yritän myös käydä jossain nettiliittymiä myyvässä kaupassa selvittämässä vähän tilannettani. Suunnittelin myös laittavani rappuun ilmoituksen "Haluatko jakaa wlanisi kustannukset?" :D Sitä odotellessa...