Viikko tenttiin, kaksi viikkoa kotiin lähtöön :)

Hiukan harmittaa se, etten pääse tentistä läpi. Onneksi Kela ei ole vielä vastannut opintotukihakemukseeni, saattaa olla, ettei ne myönnä mulle sitä ollenkaan. Enpähän joudu sitten maksamaan tukia takaisin kun palaan häntä koipien välissä keväällä Suomeen, kun en ole päässyt yhdestäkään tentistä läpi! Mutta epäonnistuminen ei ole kiva tunne, viimeksi tunsin sen kesäkuussa pääsykokeen aikana ja jälkeen... Olis pitänyt vaan jäädä lukioon, siellä kaikki oli niin helppoa :)

Kahden viikon päästä tähän aikaan istun lentokoneessa ja nautiskelen lentoemon tuomia FT:tä ja GT:tä. Epäilen että silloin on aika voittajafiilis.

Sitä odotellessa yritän tehdä mahdollisimman paljon töitä sen eteen, etten nöyryyttäisi itseäni täydellisesti tentissä. On vaan aika hankala lukea tenttikirjaa, kun ei tiedä, mitä oikeasti pitäisi osata ja mitä ei. Tenttialueessa lukee tietyt luvut, mutta kun niistä on käsitelty luennoilla kolmannes, tuntuu vähän hassulta lukea niitä loppuja.. Lisäksi on tosi kiva että kaikki muutokset kurssiohjelmassa ilmoitetaan ainoastaan kurssin nettisivulla, jota mun ei tietenkään ole mahdollista nähdä ihan milloin vain, kun ei ole kotona nettiä. En kauheasti arvosta tätä yliopistoa...