Vihdoinkin mulla on oma netti, ja ensimmäinen vapaapäivä, jonka aikana ei tarvitse käydä ollenkaan koululla. Tosi mukavaa. Yritän silti tänään kirjoittaa esseen Platonin ideaopista. Kunpa siihen riittäisi vain se, että luettelisi faktat, mutta ei tietenkään, siinä pitää olla 2-3 konekirjoitussivua omaa pohdintaa. Tänks.

Mulle on tullut kamala matkakuume, haluaisin matkustaa vaikka minne, heti ekana Kroatiaan ja myös Wieniin. Tämän syksyn piti olla alunperin sellainen, että voisi lennähdellä vähän sinne tänne maailmassa, mutta sitten tulinkin tänne Tukholmaan :/ No eiköhän sitä ehdi joskus myöhemmin.

Fanni tulee torstaina ja siitä lähtien mulla ei sitten olekaan tylsää ainakaan kuukauteen :) Tosi hyvä. Menee luultavasti aika nopeasti tämä jakso, kun on kivaa. Ikävä kyllä on ihan järjettömästi luettavaa ja hirveän vaikeita tekstejä, mutta tuudittaudun siihen uskoon, että kun olen päässyt ensimmäisestä tentistä läpi niin ei ole niin kovin tarkkaa pääsenkö tästä seuraavasta :D Ensi jaksossa alkaa logiikka, mikä on tietääkseni paljon helpompaa kuin 2500 vuotta sitten eläneen ihmisen aivojen sisälle pyrkiminen. Sitä odotellessa :)