Lasken melkeen minuutteja jo. :D Olen siis nyt iskenyt naulan arkkuuni ja lennän Suomeen 27.9. klo 13 lähtevällä lennolla. Huono tuuri että luento on klo 10-12, en millään ehdi sinne. Mutta kenties selviän elämässä eteenpäin kuuntelemalla hourupäitä kaksi tuntia vähemmän.

Eilen alkoi Idols ja se oli aika hupaisa. Vaikka kuinka sanotaan että ruotsalaiset on paljon parempia esiintyjä ja laulajia ja va som helst ku suomalaiset, niin ei sitä kyllä ainakaan eilen huomannut :D Oli siellä muutamia ihan hyviä, mutta ne tuomarit ei edes päästäny jatkoon sellaisia jotka ois voinu ihan hyvin mun mielestä päästä. Tosi röyhkeitä ne tuomarit oli muutenkin, siis ei Suomessa koskaan olla noin epäkohteliaita... :'D

Menee aina vaan syvemmälle toi filosofia. Alan pikkuhiljaa pudota lopullisesti kärryiltä, mutta ei se mitään, samaa näyttää muutkin kurskamratit tekevän.. Kaikki vaan huokaili siellä luennolla kun professori selitti ihan päättömiä. Ollako vai eikö olla, sitä siellä lähinnä käsitellään. Keväällä voin vaihtaa alaa jos haluan, mutta tekisi mieli vaihtaa lähinnä aluetta, vähän itään päin.

Huomenna on viikon vika luento joten pääsen taas viettämään viikonloppua. Taidan ottaa Ikeabussenin alle huomenna tai perjantaina ja ostaa kotiin viemisiksi taalainhevoskeksejä. Näyttävät hyviltä, ostin viimeksi, mutta en oo vielä syönyt yhtään. Säästän niitä erikoistilaisuuksiin toivoen, että sellaisia tulee. 

Kunhan äiti ja isä tuo mulle lenkkarit niin ajattelin lähteä vähän urheilemaan Djurgårdenille. Siellä oli kovin mukavaa ja kaunista, ja ajattelin myös tutustua Wasamuseetiin ja Nordiska museetiin. Saakohan niihin mennä lenkkarit jalassa?