Tänään oli kolmen tunnin luento tiedon teoriasta. Ensiksi käsiteltiin n. 20 min sitä, mistä voi tietää onko airo taipuisa vai taipumaton. Oli tosi antoisaa. Nyt tiedän, että airo ei taivu. Eikä sen selvittämiseen mennyt lopulta kuin se puolisen tuntia!

Mun pitäisi etsiä Tukholman suomalaisten opiskelijoiden infopiste, mutta ei tunnu löytyvän. Kattelin kaikki päärakennuksen pisteet läpi eikä sitä ollut missään. Lienee jossain muussa rakennuksessa... Pitäisi kai liittyä myös humanististen aineiden opiskelijajärjestöön, mutta en tiedä missä Gula villan sijaitsee, ja hum. aineiden järjestö sijaitsee Gula villanissa. Ehkä sekin tässä jonain päivänä löytyy.

Tänään klo 18 teen vuokrasopimuksen ja samalla saan varmaan tietää jotain siitä millon saan asuntooni netin. Ilmeisesti talo kuuluu johonkin com hemiin mikä lienee vähän sama kun HTV eli siihen kuuluu kaapelitv ja joku mahdollisuus kaapelin kautta tulevaan nettiin, toivon mukaan. Kyllähän täällä yliopistollakin pääsee nettiin, mutta tuntuu vähän typerältä raahata konetta mukaan joka päivä. On täällä myös yliopiston koneita mutta en jaksa ruveta etsimään ja varailemaan niitä, hyvä kun muutenkaan löytää vapaata paikkaa itselle ja koneelle. Tänään unohdin piuhat kotiin joten tämä sammunee aika pian, akku kestää valmistajan mukaan 2h eli todellisuudessa varmaan jotain puoli h.

Kävin muuten eilen maailman suurimmassa Ikeassa ja ostelin kaikkea pikkutavaraa kuten lautasia ja muuta sellaista. Nyt siellä on lähes kaikki tarpeellinen, ruokapöydänkin saatan saada tänään. Mun vintillä kuulemma on sellainen, mutta mun "ylivuokralaisen" vanhemmilla on ainoa avain sinne ja ne tulee siis tänään sitä vuokrasopimusta tekemään ja samalla näyttää mulle sen pöydän. Voihan se olla vaikka miten kamala, sitten en ota sitä. Ikeassa oli ihan kiva pöytä, mutta kun se maksaa täällä 15e enemmän kun Suomessa, taidan jättää ostamatta. Muutenkin täällä kaikki on kamalan kallista, tai siis joku maitolitra ehkä saman hintainen kun Suomessa, mutta esim kuukauden bussikortti maksaa 65e. Ja kahvikin useimmissa paikoissa n. 20kr eli 2,20e. Ikean hodari+juoma oli 10kr mutta musta se taitaa Suomessa olla vain euron. Kamalaa ryöstöä.